ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТі МОБІЛЬНОГО ДОДАТКУ

Останнє оновлення: 29.08.2017

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Nimses Inc. (надалі – «Адміністрація» або «Ми») поважає вашу конфіденційність, зобов'язується захищати її та дотримуватись цієї Політики конфіденційності (також «Політика»). Ця політика визначає:

  • - типи інформації, яка може бути надана вами під час встановлення, реєстрації, доступу або використання додатку Nimses (надалі – «Додаток») та/або може бути зібрана у зв'язку з забезпеченням функціонування та розробки Сайту, мету збору та процедуру використання та розголошення такої інформації третім особам.
  • - наші методи збору, використання, зберерігання, захисту та розголошення такої інформації.

Ця Політика НЕ поширюється на інформацію, яку:

  • - ми збираємо в режимі офлайн або за допомогою будь-яких інших додатків або веб-сайтів Адміністрації, у тому числі веб-сайтів, доступ до яких здійснюється через цей Додаток.
  • - ви надаєте третій стороні або яку збирає будь-яка третя сторона (див. Збір інформації третіми особами нижче).

Наші веб-сайти та додатки, а також веб-сайти та додатки третіх сторін мають власну політику конфіденційності, з якою ми рекомендуємо вам ознайомитися, перш ніж надавати інформацію за їх допомогою.

Реєструючись на Сайті (створюючи Аккаунт), Користувач приймає цю Політику і дає згоду на збір, зберігання і використання Адміністрацією його / її персональних даних та інших даних, які не належать до персональних даних відповідно до застосовного законодавства.

Завантажуючи, реєструючись або використовуючи цей Додаток, ви погоджуєтеся з цією Політикою конфіденційності. Ця Політика може змінюватися час від часу (див. ЗМІНИ ДО ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЇ нижче). Продовження використання цього Додатку після внесення змін вважається прийняттям таких змін, тому періодично перевіряйте цю Політику.

Будь ласка, уважно прочитайте цю Політику, щоб розуміти наші правила та методи використання та обробки вашої інформації. Якщо ви не погоджуєтесь із нашими правилами та методами, не завантажуйте, не реєструйтесь або не користуйтеся цим Додатком.

Ця Політика є додатком та невід'ємною частиною Правил користування Nimses (надалі – «Правила користування»). Терміни у цій Політиці розуміються у значенні, якому вони вжиті в Правилах користування та відповідно до застосовного законодавства.

ДІТИ, ЩО НЕ ДОСЯГЛИ 13 РОКІВ

Цей Додаток не призначений для дітей віком до 13 років, і ми несвідомо збираємо особисту інформацію від дітей віком до 13 років. Якщо нам стане відомо, що ми зібрали чи отримали особисту інформацію від дитини віком до 13 років без батьківської згоди, ми видалимо таку інформацію. Якщо ви вважаєте, що у нас може бути будь-яка інформація стосовно дитини віком до 13 років, будь ласка, зв'яжіться з нами за адресою support@nimses.com.

ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ МИ ЗБИРАЄМО І ЯК МИ ЇЇ ЗБИРАЄМО

Ми збираємо інформацію стосовно Користувачів нашого Додатку:

  • - Безпосередньо від вас, коли ви надаєте нам таку інформацію.
  • - Автоматично, коли ви використовуєте Додаток.

ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ ВИ НАДАЄТЕ

Коли ви завантажуєте, реєструєтесь або використовуєте цей Додаток, Адміністрація має право збирати, зберігати та використовувати певні дані Користувачів для досягнення цілей Сайту та виконання інших технічних завдань. Такі дані можуть містити інформацію:

  • за допомогою якої вас можна ідентифікувати особисто, наприклад ім'я, поштова адреса, адреса електронної пошти, номер телефону, фотографія (зображення) Користувача або будь- яка інша інформація, яку збирає Додаток, яка визначається як особиста інформація та за допомогою якої можна визначити особистість відповідно до застосовного законодавства / будь-який інший ідентифікатор, за допомогою якого можна зв'язатися з вами в режимі онлайн або офлайн («Особиста інформація»).
  • яка стосується вас, але не ідентифікує вас особисто.

Ця інформація включає:

  • - інформацію, надану вами під час заповнення відповідних форм в Додатку, а саме під час реєстрації у Додатку, підписки на наші послуги, розміщення матеріалів та запитів на подальші послуги. Ми також можемо запитувати інформацію про вас, коли ви повідомляєте про проблему з Додатком.
  • - записи та копії вашого листування (включаючи адреси електронної пошти та номери телефонів), коли ви звертаєтесь до нас.
  • - деталі здійснених через Додаток транзакцій та деталі виконання ваших замовлень. Можливо, перед розміщенням замовлення через Додаток, вам потрібно буде надати фінансову інформацію.
  • - геолокаційні дані (місцезнаходження використовуваних пристроїв – географічне, за допомогою сигналів GPS, Bluetooth або Wi-Fi, якщо потрібні налаштування це дозволяють);
  • - дані про час і дату відвідування Сайту / використання Додатку;
  • - дані про використовуваний браузер, його тип і версію операційної системи, тип використовуваного пристрою та роздільна здатність його екрана (монітору), використовувана IP-адреса пристрою, налаштування мови та часового поясу, а також cookies браузера та дані про встановлену версію Додатку;
  • - дані про діяльність Користувача на Сайті / у додатку (статистика логування «уподобань» («лайків»), «публікацій», «репостів» та інших дій на основі функціональності Сайту / Додатку);
  • - інші дані, розміщені Користувачем на Сайті або у Додатку на добровільній основі на власний розсуд;
  • - інші технічні дані, необхідні для забезпечення нормального функціонування Сайту / Додатку.

ІНШІ ВИДИ ІНФОРМАЦІЇ, НАДАНІ КОРИСТУВАЧЕМ.

Створюючи Аккаунт на Сайті / в Додатку, а саме під час реєстраційної процедури («з нуля») Користувач має надати такі дані з технічних причин:

  • - дійсну адресу електронної пошти та дійсний номер мобільного телефону, а також пароль для виконання технічних завдань: ідентифікація Користувача програмного забезпечення Сайту та забезпечення безпеки його Аккаунту (зокрема, через так звану «двофакторну процедуру аутентифікації»);
  • - актуальні ім'я та прізвище, а також фотографію (зображення) для досягнення цілей Сайту як соціальної мережі;
  • - ці дані повинні бути розміщені в Аккаунті Користувача, через який Користувач отримує доступ до основних функцій Сайту та Додатку. За загальним правилом, інші Користувачі мають доступ лише до такої інформації: ім'я та прізвище Користувача, а також фотографія (зображення) Користувача.
  • - Крім того, Користувач може створити Аккаунт на Сайті за допомогою акаунтів у Facebook, VK.com або інших соціальних мережах. Авторизуючись через соціальні мережі Користувач дає Адміністрації доступ до всієї видимої інформації, що міститься у відповідному аккаунті соціальної мережі, відповідно до налаштувань конфіденційності.

Ви можете надати інформацію, яка буде розміщена або відображена («Опублікована») у загальнодоступних розділах Додатку (разом «Матеріали Користувача»). Усі Матеріали Користувачів публікуються та передаються іншим на ваш власний ризик. Крім того, оскільки ми не можемо контролювати дії третіх осіб, з якими ви можете ділитися Матеріалами, ми не гарантуємо, що ваші Матеріали не будуть переглядатися неавторизованими особами.

Адміністрація також може запитувати у Користувача додаткову інформацію, в тому числі документи, що посвідчують особу Користувача, у разі виникнення спору стосовно належності Аккаунту певному Користувачеві чи іншого спору, а також у разі попередження, виявлення або уникнення шахрайства чи інших правопорушень.

АВТОМАТИЧНИЙ ЗБІР ТА ВІДСТЕЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ

Коли ви завантажуєте, отримуєте доступ до Додатку і використовуєте Додаток, ми можемо використовувати технології для автоматичного збору інформації про:

  • - використовуваний браузер, тип та версію операційної системи,
  • - тип використовуваного пристрою, роздільна здатність його екрана (монітора),
  • - IP-адресу пристрою, налаштування мови та часового поясу,
  • - час і дату відвідування Сайту;
  • - геолокаційні дані (місцезнаходження використовуваних пристроїв – географічне, за допомогою сигналів GPS, Bluetooth або Wi-Fi);
  • - версію Додатку (якщо це застосовно) та інші дані, використання яких необхідне для вдосконалення (оптимізації) роботи Сайту / Додатку та Сервісу в цілому.

Якщо ви не хочете, щоб ми збирали цю інформацію, не завантажуйте Додаток або видаліть його з вашого пристрою.

Ми також можемо використовувати ці технології для збору інформації про вашу діяльність через сторонні веб-сайти, додатки чи інші онлайнові сервіси (поведінкове відстеження).

ТЕХНОЛОГІЇ ЗБОРУ ТА ВІДСТЕЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ

Технології, які ми використовуємо для автоматичного збору інформації, можуть включати:

  • Cookie (або мобільні файли cookie). Cookie – це невеликий файл, розміщений на вашому смартфоні. Ви можете відмовитися від прийняття мобільних файлів cookie, активуючи відповідні налаштування на своєму смартфоні. Однак якщо ви виберете такі налаштування, певні частини нашого Додатку можуть бути недоступними.
  • Веб-маяки. Сторінки Додатку [і наші електронні повідомлення] можуть містити невеликі електронні файли, відомі як веб-маяки (або чисті GIF-файли, піксельні теги або однопіксельні GIF-файли), які дозволяють Адміністрації, серед іншого, підраховувати Користувачів, які відвідували ці сторінки або відкрили електронне повідомлення та іншу статистику (наприклад, відстеження популярності певного контенту Додатку, перевірка цілісності системи та сервера).
  • Інші технології, про які Адміністрація повідомлятиме вас через Сайт, Додаток або іншим способом.

Користувач може заблокувати, від'єднати та видалити файли cookie, веб-маяки та інші подібні технології зберігання інформації, якщо його браузер або пристрій дозволяють це зробити. Проте в цьому випадку, Користувач можливо не зможе скористатися деякими пропозиціями Адміністрації та її партнерів.

ЗБІР ІНФОРМАЦІЇ ТРЕТІМИ ОСОБАМИ

Коли ви користуєтесь Додатком або його вмістом, певні треті особи можуть використовувати технології для автоматичного збору інформації про вас або ваш пристрій. Ці треті особи можуть включати:

  • - Рекламодавців, рекламні мережі та рекламні сервери.
  • - Аналітичні компанії.
  • - Виробників вашого мобільного пристрою.
  • - Вашого постачальника послуг мобільного зв'язку.

Ці треті особи можуть використовувати технології відстеження для збору інформації про вас, коли ви використовуєте цей Додаток. Інформація, яку вони збирають, може бути пов'язана з вашою Особистою інформацією, або вони можуть збирати інформацію, включаючи Особисту інформацію, про вашу діяльність в Інтернеті протягом певного часу та через різні веб-сайти, додатки та інші веб- сайти онлайн-послуг. Вони можуть використовувати цю інформацію, щоб надати вам рекламу, що відповідає вашим інтересам (поведінкову рекламу), або інший цільовий контент.

Ми не контролюємо технології відстеження, якими користуються треті особи та способи їх використання. Якщо у вас виникли питання про рекламу або інший цільовий контент, звертайтеся безпосередньо до відповідального постачальника.

ЯК МИ ВИКОРИСТОВУЄМО ІНФОРМАЦІЮ ПРО ВАС

Ми використовуємо інформацію, яку ми збираємо про вас або яку ви надаєте нам, включаючи будь- яку Особисту інформацію, для таких цілей:

  • - покращення безпеки Аккаунтів Користувачів, зокрема, через так звану двофакторну аутентифікацію та повідомлення Користувача про те, що до його / її Акккаунту був вхід з іншого пристрою;
  • - забезпечення стабільної та оптимальної роботи Сайту для різних апаратних засобів (стаціонарних та мобільних пристроїв) та платформ програмного забезпечення (операційних систем та браузерів) та вдосконалення подальшої роботи Сайту;
  • - досягнення цілей Сайту як соціальної мережі, а саме: взаємна ідентифікація Користувачами один одного, їх спілкування та інша діяльність на Сайті;
  • - правильне вирішення спірних ситуацій, пов'язаних із приналежністю Аккаунту до Користувача, а також запобігання, виявлення або ухилення від шахрайства або інших порушень законів;
  • - надання Користувачам новин щодо розробки та вдосконалення Функціоналу Сайту та надання реклами за допомогою доступних засобів зв'язку.

Ми можемо надсилати електронні рекламні повідомлення щодо пропонованих послуг або інформації, що стосується Сайту, на адресу електронної пошти Користувача. Користувач може відмовитися від такої розсилки, натиснувши відповідне посилання в електронному повідомленні та змінивши налаштування його / її Аккаунта. Інформація про використання Додатку, яку ми збираємо, допомагає нам вдосконалювати наш Додаток та отримати кращий та персоналізований досвід, що дозволяє нам:

  • - Оцінити розмір аудиторії та моделі використання Додатку.
  • - Зберігати інформацію про ваші вподобання, таким чином підлаштовуючи Додаток відповідно до ваших індивідуальних інтересів.
  • - Прискорити пошук.
  • - Ідентифікувати вас, коли ви використовуєте Додаток.

Ми використовуємо інформацію про місцезнаходження, щоб досягнути цілей Додатку. Ми можемо використовувати інформацію, яку ми збираємо, для розміщення реклами для цільової аудиторії наших рекламодавців. Незважаючи на те, що ми не розкриваємо вашу Особисту інформацію без вашої згоди, якщо ви натискаєте або іншим чином взаємодієте з рекламою, рекламодавець може припустити, що ви відповідаєте цільовим критеріям.

Адміністрація зберігатиме персональні дані Користувача протягом розумного строку залежно від характеру Сайту як соціальної мережі.

РОЗГОЛОШЕННЯ ВАШОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Ми можемо розкривати третім особам зведену інформацію про наших Користувачів та інформацію, яка не ідентифікує жодну особу, окрім інформації, що необхідна для надання послуг Сайту як соціальної мережі, за винятком випадків, описаних у цій Політиці.

Крім того, ми можемо розкрити Особисту інформацію, яку ми збираємо або надаємо:

  • - Нашим філіям та представництвам.
  • - Підрядникам, постачальникам послуг та іншим третім особам, послуги яких ми використовуємо для підтримки нашого бізнесу.
  • - Покупцеві або іншому правонаступнику, у разі злиття, виділу, реструктуризації, реорганізації або іншого продажу або передачі деяких або всіх активів компанії Nimses Inc., в якості діючої компанії або ж у рамках банкрутства, ліквідації або подібної процедури, в якій Особиста інформація, що належить компанії Nimses Inc. щодо Користувачів Додатків, належить до активів, що передаються.
  • - Для виконня мети, для якої ви надаєте таку інформацію.
  • - Для будь-яких інших цілей, вказаних нами, коли ви надасте інформацію.
  • - З вашої згоди.
  • - На виконання будь-якого судового рішення, закону або в ході судового процесу, у тому числі у відповідь на будь-які запити уряду або регуляторного органу.
  • - Для забезпечення наших прав, що виникають у зв'язку з будь-якими контрактами, укладеними між вами та нами, включаючи EULA Додатку, а також для виставлення рахунків.
  • - Якщо ми вважаємо, що розголошення необхідне або відповідає меті захисту прав, власності чи безпеки компанії Nimses, Inc., наших клієнтів або інших осіб. ВАШ ВИБІР ЩОДО ЗБОРУ, КОРИСТУВАННЯ ТА РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ Ми прагнемо надати вам вибір щодо Особистої інформації, яку ви нам надаєте. Цей розділ описує механізми, які ми надаємо вам для контролю за певними способами використання та розкриття вашої інформації.
  • - Технології відстеження. Ви можете налаштувати браузер відмовлятись від усіх або деяких файлів cookie, або сповіщати вас про надсилання файлів cookie. [Ви можете вибрати, чи дозволяти Додатку збирати інформацію за допомогою інших технологій відстеження за допомогою [OPT-OUT METHOD]]. Якщо ви відключите або відмовитесь від файлів cookie або заблокуєте використання інших технологій відстеження, деякі частини Додатка можуть бути недоступними або не функціонувати належним чином.
  • - Інформація про місцезнаходження. Ви можете вибрати, чи дозволяти Додатку збирати та використовувати інформацію про місцезнаходження свого пристрою в режимі реального часу. Якщо ви заблокуєте використання інформації про місцезнаходження, деякі частини додатка можуть бути недоступними або не функціонувати належним чином.

Ми не контролюємо збір або використання вашої інформації третіми особами для цілей розміщення цільової реклами. Однак, треті особи можуть надати вам можливість обрати, щоб ваша інформація не збиралась та не використовувалась таким чином. Ви можете відмовитися від отримання цільової реклами від учасників Network Advertising Initiative («NAI») на веб-сайті NAI.

ДОСТУП ТА ЗМІНА ВАШОЇ ОСОБИСТОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Ви також можете надіслати нам електронне повідомлення за адресою: support@nimses.com, щоб подати запит на доступ, виправлення або видалення будь-якої Особистої інформації, яку ви надали нам. Ми не можемо видалити вашу Особисту інформацію, інакше ніж видаливши ваш Аккаунт Користувача. Ми можемо залишити запит на зміну інформації без розгляду, якщо ми вважатимемо, що така зміна порушує будь-яке законодавство або призводить до розміщення неправильної інформації.

Якщо ви видалите ваші Матеріали Користувача з Додатку, копії таких Матеріалів Користувача можуть залишатися доступними для перегляду на кешованих та архівованих сторінках або можуть бути скопійовані або збережені іншими Користувачами Додатку. Належний доступ та використання інформації, наданої в Додатку, в тому числі Матеріалів Користувача регулюються нашими Правилами користування.

Ви маєте право видалити свій Аккаунт та всі ваші персональні дані. У цьому випадку відновлення Аккаунту є неможливим.

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ АДМІНІСТРАЦІЇ

Тільки уповноважені співробітники Адміністрації, що здійснюють технічне обслуговування Сайту, мають доступ до персональних даних Користувача. Такі працівники суворо дотримуються конфіденційності та вживають заходів для запобігання несанкціонованого доступу третіх осіб до персональних даних та інших даних Користувачів.

Адміністрація вживає всіх необхідних заходів для захисту персональних даних Користувачів від несанкціонованого доступу, копіювання, зміни, розкриття чи знищення.

Адміністрація підкреслює, що жоден із існуючих методів передачі даних не може бути абсолютно безпечним і, зокрема, захищений від перехоплення даних у будь-якому розділі в рамках процесу взаємодії Користувача з Сайтом. Незважаючи на всі заходи, вжиті з метою підвищення безпеки персональних даних та інших даних Користувачів, Адміністрація не може гарантувати їх повну безпеку.

Адміністрація не несе відповідальності за наслідки добровільного введення (розміщення, розповсюдження чи поширення) Користувачем його будь-яких персональних даних або персональних даних інших Користувачів у будь-якому розділі сайту Сайту, таких як вік (дата народження), стать, адреса (місцезнаходження), засоби зв'язку, раси, етнічного походження, релігійних, політичних та інших переконань; стан здоров'я; сексуальна орієнтація; сімейний стан; майновий стан; діяльність; біографічні дані; тощо. Адміністрація не має наміру збирати, зберігати та використовувати такі дані. Користувач вводить (розміщує та надає) будь-які дані про себе на власний ризик, усвідомлюючи, що залежно від обраного ним функціонального розділу Сайту (особиста кореспонденція, блог) вони можуть бути переглянуті та використані як в особистих цілях, в тому числі незаконних, в межах Сайту, так і за його межами необмеженим колом Користувачів та інших осіб.

Користувач погоджується, що будь-які персональні дані, які він вводить (розміщує, поширює, розповсюджує та розкриває) на Сайті (наприклад, у особистій переписці, коментарях під повідомленнями тощо), автоматично з'являються на сервері Адміністрації та зберігаються як і вся інша інформація, розміщена Користувачами. Користувач погоджується з тим, що:

  • - Адміністрація не несе відповідальності за хід та наслідки такого розміщення та зберігання персональних даних Користувача;
  • - Відповідно до діючих законів, Адміністрація не зобов'язана визначати ступінь вразливості персональних даних Користувача та вживати додаткових заходів стосовно їх безпеки.

Адміністрація не зобов'язана інформувати Користувача про загрози, пов'язані з розміщенням його персональних даних десь на Сайті кожного разу або з певною періодичністю.

Користувач повідомений про те, що у зв'язку з природою Сервісу як соціальної мережі, його/її Особиста інформація може з'явитися на Сайті внаслідок дій інших Користувачів (наприклад, коли інший Користувач завантажує знімки з відповідною позначкою тощо), і Адміністрація не несе відповідальності за це. Якщо інші Користувачі порушують права або законні інтереси Користувача, він / вона має право звернутися до Адміністрації.

Реєструючись, Користувач підтверджує, що він / вона надає достовірну та точну інформацію. Якщо Користувач надає недостовірну (помилкову) або неточну інформацію, або у Адміністрації обґрунтовані та достатні підстави вважати, що така інформація є недостовірною (помилковою) або неточною, Адміністрація має право заблокувати Аккаунт Користувача тимчасово (до вирішення спірних питань) або на невизначений період.

Адміністрація не несе відповідальності за дії Користувачів та третіх осіб щодо персональних даних Користувача як на Сайті так і поза ним, незалежно від того, були такі дані одержані через Сайт чи іншим чином.

Адміністрація не несе відповідальності за неправомірні дії третіх осіб, хакерів, злодіїв та інших порушників, які можуть порушувати положення цієї Політики та Правил користування та намагатись повністю або частково заволодіти інформацією та персональними даними Користувача або використовувати їх в особистих цілях.

ВАШЕ ПРАВО НА КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ В КАЛІФОРНІЇ

Розділ 1798.83 Цивільного кодексу штату Каліфорнія дозволяє Користувачам нашого Додатку, які є резидентами Каліфорнії, вимагати надання певної інформації про розголошення нами Особистої інформації третім особам у цілях прямого маркетингу. Щоб зробити такий запит, надішліть електронне повідомлення на адресу support@nimses.com.

ЗМІНИ ДО ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Зміни до цієї Політики конфіденційності можуть внесені в будь-який час, без будь-якого спеціального повідомлення Користувачів. У разі внесення суттєвих змін стосовно обробки Особистої інформації наших Користувачів, нова Політика конфіденційності буде розміщена на цій сторінці.

Будь-які зміни чи доповнення до цієї Політики дійсні тільки після розміщення нової версії Політики на Сайті. Нова редакція Політики набирає чинності з моменту її розміщення на Сайті, якщо інше не передбачено новою версією Політики.

Дата останніх змін Політики конфіденційності вказана у верхній частині сторінки. Ви несете відповідальність за надання, актуальної, активної та досяжної адреси електронної пошти, а також за періодичне відвідування сторінки, що містить Політику конфіденційності для перевірки будь-яких змін.

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

Якщо у вас виникли питання або коментарі стосовно існуючої Політики конфіденційності, звертайтеся за адресою: support@nimses.com.